VLERESIMET QE MIRATOI KESHILLI DREJTUES I SHOQATES “BIJTE E SHQIPES” GJATE VITIT 2017

“ANETARE NDERI I SHOQATES”
10 Shtator 2017
1-Ermonela Jaho-Këngëtare lirike (Nju Jork)
“NDERI I KOMUNITETIT”
05 Mars 2017
1-Silvana Çumani..Biznesmene-Filadelfia.
2-Gentian Alimadhe………..Jurist, Parma-Itali
11 Qershor 2017
1-Mexhit kokoci………Biznesmen, Filadelfia
25 Nëntor 2017
1-Hysë Hasa……….…….Pesionist, Filadelfia
2-Kiço Kokthii………… Pensionist, Filadelfia
“ANETAR I DALLUAR I SHOQTES”
11 Qershor 2017
1-Abedin Teme………….. Pesionist, Filadelfia
MIRENJOHJE
05 Mars 2017
1-Orela Suku……………… Studente, Filadelfia
11 Qershor 2017
1-Laureta Petoshati, gazetare, perkthyese, Vlorë-Shqipëri.
2-Edmond Ismailati…………..Gazetar-Nju Jork
3-Frida Sula…………….Ekonomiste, Filadelfia
4-Kalosh Kupa……………Biznesmen, Filadelfia
5-Suela Teme…………….Perkthyese, Filadelfia
6-Ahmet Shabani………….Pensionist, Filadelfia
10 Shtator 2017
1-Dorian Kongoli….….Biznesmen, Tiranë-Shqipëri
2-Mezan Resuli………..Biznesmen, Tiranë-Shqipëri
3-Barjam Berisha………Biznesmen, Tiranë-Shqipëri
4-Mihal Jano………………….Pensionist-Nju Xhersi
5-Bexhet Asani……………….…Shkrimtar-Nju Jork
25 Nëntor 2017
1-Bastri Bajo………………………………..Nju Jork
2-Latif Hajrullahi dhe Rita Petro…………………….
Shtëpia Botuese “ALBA”, Tiranë-Shqipëri
3-Roland A. Çano……………………………………
Shtëpia Botuese “Shkronjë pas shkronje”, Tiranë-Shqipëri
4-Engalntina Berhami…………………………………
Shtëpia Botuese “PEGI”, Tiranë-Shqipëri
“MIKU I SHOQATES”
05 Mars 2017
1-Prof. Dr. Skënder Kodra…………………… Nju Jork
2-Dr. Fatmir Terziu..Londër-Angli
3-Thanas (Nase) Jani….. Poet dhe gazetar..Athinë-Greqi
11 Qershor 2017
1-Floreta Luli Faber……………Ambasadore-Washington
2-Vlora Çitaku…………………Ambasadore-Washington
10 Shtator 2017
1-Spiro Dede……………………..Botues, Tiranë-Shqipëri
2-Adnan Mehmeti …………………………Poet, Nju Jork
3-Dalip Greca…………………………..Gazetar, Nju Jork
4-Beqir Sina…………………………….Gazetar, Nju Jork